Koldskål på 5 minutter uden æg

Hjemme hos os er sommer lig med koldskål, og lige så snart de allerførste varme stråler rammer os og den første fornemmelse af sommer er der, så er koldskål en af de første ting vi laver i køkkenet. Tit er koldskål noget vi pludselig får lyst til, så det må gerne være nemt og hurtigt at lave. Her er citron ekstrakten fra Nielsen Massey perfekt,- et par teskefulde af ekstrakten og du slipper for at stå og rive citronskal. Ekstrakten er dejlig frisk og giver en perfekt og klassisk smag, og samtidig slipper du for citronskal i koldskålen, som godt kan være træls at tygge på. Brug evt. også vanilje ekstrakten fra Nielsen Massey eller, hvis du gerne vil have kornene med for et visuelt flot udtryk, Vanilla Bean Paste fra Nielsen Massey.  Ingredienserne røres sammen og vupti,- så er der koldskål på 5 minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingredienser:

1 liter ymer eller et andet lignende surmælksprodukt

1 liter kærnemælk

2 dl. rørsukker

Saften af 1 citron

1 tsk. Nielsen-Massey citronekstrakt

2 tsk. Nielsen-Massey Vaniljeekstrakt, 1 tsk. Nielsen-Massey Vanilla Bean Paste eller korn af en god  Madagaskar vaniljestang

Kærnemælk piskes sammen med de øvrige ingredienser på nær ymeren. Pisk i et minuts tid så sukkeret bliver opløst. Tilsæt ymer og pisk det hele grundigt sammen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

                   

                                                                                                           

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s