Varm chokolade med After Eight smag

Der er ikke noget så hyggeligt i den kolde tid som et glas god varm chokolade. Her laver vi den med en god ægte chokolade, som gør den fyldig i smagen og til sidst tilsættes pebermynteekstrakt for en fantastisk After Eight smag – super lækkert!

Pebermynteekstrakten fra Nielsen Massey består udelukkende af naturligt udvundet pebermynteolie blandet med alkohol. Den er meget intens og frisk i smagen, og rækker virkelig langt. Og så er den bare perfekt til en kop særlig god varm chokolade!

DSC_1960

Til 2 store glas eller 4 små kopper

1/2 liter mælk – al mælk kan bruges; her har vi brugt letmælk som vi synes passer rigtig godt.

20 gram kakao (ca. 2 spsk)

50 gram chokoladeknapper af ægte chokolade, her har vi brugt Callebaut 54,5%

50 gram rørsukker (ca. 4 spsk)

1/2 tsk pebermynte ekstrakt til den varme chokolade

2 dl piskefløde

½- 1 tsk pebermynte ekstrakt til flødeskummet

DSC_1957

Fremgangsmåde

Hæld mælk i en gryde og tilsæt kakao og sukker. Pisk godt under opvarmning ved medium varme.

Når kakaoen er pisket godt ud i mælken og blandingen er lun, tilsættes chokoladeknapper. Skru lidt op for varmen og varm drikken godt igennem i nogle minutter. Tilsæt pebermynteekstrakt.

I en skål piskes fløden til let skum, og smages til med pebermynteekstrakten til den er lige som man bedst kan lide den. Server den varme chokolade toppet med flødeskum  – Velbekomme!

DSC_1945

Pictures by God Vanilje ©

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s