Velkommen

Velkommen til vores blog!

Her er vi passioneret omkring vanilje, kvalitet, velsmag og gode råvarer. Vi har igennem 3-4 år importeret vanilje af høj kvalitet, som vi forhandler på vores webshop God-vanilje.dk, sammen med andre lækre produkter, der løbende kommer til. Vi sælger til både private samt til engros.

Vi har igennem tiden fået en del spørgsmål fra vores kunder omkring hvilken type vanilje bruger man til hvilke retter, hvad kan ekstrakterne bruges til osv.

Det er med denne blog vores hensigt, at give jer inspiration til dels, hvordan man kan anvende de forskellige vaniljetyper – i både det søde og det salte køkken – dels at give inspiration til hvordan man kan anvende alle de skønne ekstrakter fra Nielsen-Massey. Ekstrakter, der er rige på naturlig duft og smag. Vi ønsker at skabe en blog, der kan være en inspirationskilde for alle, der deler vores passion, et sted, hvor man kan hygge sig med lækre opskrifter, et lille åndehul i hverdagen, hvor man kan drømme sig hen til duften af friskbagt kage, synet af smukke vaniljekorn i en hjemmelavet is – og måske bagefter selv gå i køkkenet og gøre drømmen til virkelighed.

Bloggen er under opbygning, og vil blive hen af vejen blive fyldt op, så vend endelig tilbage 🙂

Klik her for at besøge webshoppen

Klik her for at besøge vores facebookside

Billedresultat for hjerte

 

 

%d bloggers like this: